Leer- en werkbedrijf

 

Voor continuïteit in het metaalbedrijf blijft het belangrijk nieuwe generaties te interesseren voor het vak. De huidige tendens laat zien dat steeds minder jongeren kiezen voor het toch zo mooie beroep van bankwerker of metaalbewerker. Diesel-Holland neemt hierin verantwoordelijkheid door leerlingen op te leiden tot gedegen vakmensen. Die van leerling-knecht tot aan het binnen de CAO uitstekend geregelde pensioen een goede boterham kunnen verdienen. 

Bij Diesel-Holland is elke dag anders. Soms draai je productie, dan moet er een grote serie goedgekeurd en op tijd de deur uit. Dan weer gaat het om enkele stuks waarbij het aankomt op uiterste precisie. Of een prototype waarin veel van je creativiteit gevraagd wordt. Meedenken met een oplossing, ervaringen delen met collega’s en samen tot een product of onderdeel komen waarmee de opdrachtgever verder kan. 

Bij Diesel-Holland wordt gewerkt met moderne machines, draadloos aangestuurd door geavanceerde software. Hier leer je programmeren, werk je samen met de machine en krijg je het fysieke resultaat in handen. Je leert een vak!

Machinebankwerken is gewoon mooi werk, met net zoveel uitdaging als je zelf zoekt!sbb-beeldmerk-versie-5