Onze hydrauliek moet de krachtmeting kunnen doorstaan.

Hydrauliek

Diesel-Holland bedenkt, ontwerpt, produceert en voert testen uit.

Bij hydrauliek komt het aan op kracht. Kennis van metaalsoorten en de verschillende eigenschappen zijn daarbij essentieel. Temperatuur, zowel wisseling als extremen, heeft effect op de materialen. Tot welk moment kan de druk worden weerstaan? Hoe hoog moet die kunnen worden opgevoerd? Hoe zit dat met snelheid? Slijtage? Onze decennialange en brede ervaring heeft de antwoorden meestal paraat. Weten wat je doet, maakt het verschil.

Mens, machine en maatwerk

Modern machinepark

Hoogwaardige engineering

Efficiënte workflow

Unieke oplossing nodig? We denken altijd mee en gaan graag de uitdaging aan!

neem contact op voor een offerte

Manifolds

Diesel-Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en het produceren van hydraulische manifolds. De productie van manifolds is een vak apart. Dat vakmanschap ziet u terug in ons werk. Van een enkel exemplaar tot series, van eenvoudig tot zeer complex.

Een manifold is een 3D hydraulische systeem met geïntegreerde ventielen, kleppen en logische elementen. De toepassing van een manifold maakt ingewikkeld leidingwerk overbodig, met behoud van alle benodigde schakelfuncties. Hiermee worden kosten, tijd en ruimte bespaard. Ook testen wij op verzoek gemonteerde manifolds op functioneren zodat de werking is gegarandeerd bij de inbedrijfstelling.

Laat u verrassen met kwaliteit en leversnelheid.

  img_0155 img_1267 imgp2198 imgp1451

“Een uitmuntende prestatie die bij Diesel Holland een  gewoonte lijkt te worden ”
-- Tata Staal, IJmuiden --